• 697
    son 6 maç için önümüzdeki sis perdesini aralayan maç oldu. okan buruk'un kafasındaki soru işaretlerini gidermiş maç olabilir. tabi yine de tek maçtan adam silme veya adam parlatma yapmamak lazım.

    1- kaan birinci sağ bekimiz olmaya devam edecek. maçın görüntülü analizlerinden gördüğüm kadarıyla sürekli aksamış aurier. maç kondisyonu yeterli değil, mevcut oyuncularla hemen uyumu da mümkün değil. aurier son 6 haftada alınabilecek bir risk değil.
    2- hocanın kafasındaki ideal stoper ikilisi abdülkerim-davinson olsa da nelsson en formda, en sağlıklı, en güvenilir olanı. 3ü de sağlıklıyken okan hocanın en zorlandığı konu bu olacak. bu konuda soru işareti hala devam ediyor.
    3-köhn beklediğimden iyi savunmacı ama 70 metreyi bazen tek başına savunuyor. o ileri çıktığında abdülkerim'in onun açıklarını kapatacak atletizmi yok. kerem de ona savunmada ve hücumda yakın oynamıyor. bunlara rağmen bence iyi idare ediyor. kendisinden okan hoca da çok memnundur.
    4- demirbay gittili geldili oyunların adamı değil. ilk yarıdaki kötü oyunun sebebi kerem demirbay değil. hoca da öyle düşündü zaten. herkes ikinci yarı çıkmasını beklerken takım halinde öne çıkıp topu aldık ve oyunu daralttık. demirbay da bir anda iyi oynamaya başladı. bizim için x faktör dayı hala.
    5- kerem mi zaha mı sarmalından artık çıkmalıyız. ikisi de değerli oyuncular ama olmuyor. kendilerine en çok kızdığım nokta top kayıpları. barış alper bile top kaybetmemeyi öğrendi. bunlar öğrenemedi. ikisinin de mental problemi var. ne olursa olsun oynatmak çözüm değil.
    6- barış alper bu sezonki kare asın dörtlüsünden biri. daha fazla övgüyü hak ediyor. joker olduğu için değil her yerde iyi olduğu için oynuyor. ziyech sağ açıksa sol açık bu kardeşimiz olmalı.
    7- ziyech bu takımın kalitesini bir anda yükseltiyor. kanatlarda top kaybına en uzak oyuncu. topu ayağına aldığında en tahmin edilemez oyuncu. ama fizik kondiyon problemi devam ediyor. 45 dakikalık şovlarla bile bizi şampiyon yapabilir ama dediğim gibi 90 dakikalık oyuncu değil.
    8- muslera, torreira, mertens ve icardi'de zaten soru işareti yok. ndombele, tete, vinicius son 10 dakikalar dışında denklemden çıktı gibi. berkan hazır kıta bekliyor. takımda ciddi bir sakatlık problemi yok. her şey şimdilik yolunda, artık yolumuz aydınlık, tam gaz ileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın