resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9015
    kerem kendi kendini yiyor. bunu yapmayı acilen bırakmalı.

    en büyük sıkıntısı bu. sakin oynamayı öğrenmeli. geçen yıl barış alper aynı şekilde ne yapacağını kestiremiyordu topu ayağına aldığında. düşünmeden fiziği ile gidiyordu. sanki roller değişmiş gibi.

    nedendir bilinmez olmayan bir ispat çabası içerisinde kerem. kimse ondan bir şey ispat etmesini istememesine rağmen. şahsen eğer barış oynamayacaksa o bölgenin oyuncusu zaha olmalı. en azından top kaybı yapmıyor ve topu saklıyor. evet kerem kadar oyunun içerisinde değil fakat topu ona ulaştırdığınızda takımı ileri sürüklüyor.

    kerem top kaybı yaptığında inanılmaz büyük boşluklar veriyor kanadında. çünkü çizgiye basmak yerine gol atıp yada asist yapıp kendini ispat etmek için neredeyse 10 numara gibi içeri devriliyor. köhn de bir yere kadar yetişebiliyor. dün ilk yarı ve ikinci yarı arasındaki en büyük fark bu oldu. barış topu açıkta alıp içeri devriliyor ve topu kaybetmiyor. köhn de onunla daha dengeli çıkıyor. aksi halde sürekli oğuz'u kovalamak zorunda kalmıştı ilk yarıda. ikinci yarı ise oğuz onu kovalamak zorunda kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın