resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9013
    çok sevdiğim bir oyuncu kendisi. her kötü gününde arkasında durdum, yeteneğine güvendim, potansiyeline laf söyletmedim. ancak ne olduysa bu sene şampiyonlar ligi maçlarından sonra geriye gitti. hem mental olarak hem fizik olarak şu an çok kötü durumda. formasını barış alper'e kaptırdı. barış her şeyiyle öne geçti kerem'in. savunma zayıflığı, bitiricilik zayıflığı, ilk kontrol ve kondisyon zayıflığı baş gösterdi.
    dün bir pozisyonda ben de kendisine baya yükseldim. ilk yarının son dakikalarında sol çizgide mertens topu ayağına aldı ve pas atacak arkadaşını aradı. kerem sürekli rakibin arkasına geçip saklandı. sorumluluk alıp topu çevirmedi. o kadar müsait bir pozisyonda bir adım geri gelse topu alacakken rakibin sürekli arkasına geçti. işte o an kerem'in oyundan alınacağı belli oldu. nitekim çok doğru bir hamleydi de.
    inşallah son düzlükte kendisini toplar ve şampiyonlukta yardımlarına devam eder. kendisine oyun olarak hala ihtiyacımız var. yalnız bir süre yedekten girmesi hem onun için hem takım için daha sağlıklı olacak.
    (bkz: 15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın