resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9002
    kerem inşallah bu kötü döneminden çıkacak. kendisi bir önceki iyi olmayan döneminde icardi ile oynayarak katkı vermişti. bence yine bu yolu seçmeli. skor katkısı vereceğim diye kendini strese sokmasına gerek yok. sen fiziğin, çabukluğun ve adanmışlığınla illa bize destek verirsin. icardi yerine farklı yetenekli oyuncularımızla da oynamaya çalışmalı. mertens çeker asar doksana, ziyech her türlü yetenekli. icardi çok yetenekli, bitiriciliği çok üst düzey fakat artık keremin hamleleri çok tahmin edilebilir. topu alıp, kafasını kaldırıp, icardi'yi arayan bir oyuncuya dönüştü. barış ile kıyaslamak istemiyorum fakat barış fizik hariç diğer futbol ihtiyaçlarında dünya yıldızı mı değil. örneğin icardi kadar bitirici mi? ziyech kadar şutör mü? mertens kadar oyun okuması yüksek mi? hiçbiri değil aslında. fakat hiçbirinde de tamamen 0 değil. hepsinde orta - iyi üstü.

    zaha'nında bence en büyük sorunu bu. tahmin edilebilir oyuncu olduğun zaman, savunulman çok kolay oluyor. zaten anadolu takımları 1 e 1 savunmuyor seni, topun arkasında yığınla adam bekliyor. üstüne icardi'ninde fiziki olarak iyi durumda olmaması kerem'i olduğundan daha kötü gösteriyor.

    bunların hepsi şikayet değil. inancımız tam, bu taraftar senin arkanda kerem. bizleri şampiyon yapacaksın, o kupa ellerinde kalkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın