resim
Cihan Aydın
Görev:Hakem
Yaş:31
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 220
    halimizin ne kadar içler acısı olduğunu gösteren hakem. maçın sonucuna direk etki edebilecek çok net hataları var, örneğin;
    -abdülkerim'in iptal edilen golü. eğer bu golü iptal edeceksek defans oyuncularının hava topuna çıkması tamamen enayilik, her topta hücum oyuncusunun yat altına bitsin gitsin.
    -ilk yarıda barış alper'in teması olmamasına rağmen çaldığı faul. çok net pozisyonu kesti. hayır olan bir şeyi görmese olabilir derim ama olmayan şeyi nasıl gördün be adam. emin değilsen oynat pozisyon bitsin, faülse var çağıracak zaten.
    -dk 55-60 arasında tam 3 kez, eli cebine giderken yani sarı kart ve faul verecekken avantaja bırakıp pozisyon bittiğinde kartları unuttu. bu tip şeyler en son yapay zeka gelişmemişken fıfa futbol oyun serilerinde oluyordu.
    -efecan'ın aldatmasını yakalamasına rağmen, temaşsız pozisonda efecan'a sarı kartı vermedi. daha dün temas olmasına rağmen atılan karagümrüklü futbolcu varken bugün temaşsız versiyonuna kart gelmemesi resmen çifte standart.
    -uzatma dakikalarında ziyech'in gollük pozisyonunu kaan ayhan'ın faul yaptığı gerekçesiyle kesti ki pozisyon basketbolda bile faul değil. yine olmayan şeyi görme durumu ve atağı erken kesme.

    sırf leroy fer'i atabildi ve arada bir kendini atan alanyasporlulara kanmayıp oyunu devam ettirdi diye vasat performansı övecek değiliz. yarın öbür gün ziyech'in uzaktan şutu gol olmaz ve barış'ın toplarından biri direkten döner de son dakikalara 1-0 önde girersek, ecel terleri dökerken anlarsınız böyle vasat hakemleri beğenmeyi.

    (bkz: 15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın