• 420
    maalesef takım hiç sevmediğim bir halinde yeniden. bu milli ara ve super kupa arası hiç ama hiç yaramadı bize. sanki sezon başı takım yeni kurulmuş gibi oynuyoruz. paslar kritik anlarda doğru yere atılamıyor. tercih anlarında en kötüsü tercih ediliyor.

    kerem a. maalesef yine kötü. hele bir tane karşı karşıya aldığı topu şut çekmedi çizgiye sürdü de topu içeri bile atamadı ya çıldırdım. orada öne geçmemiz yüksek ihtimaldi. torreira da bir atakta ne yapacağını bilemedi en sonunda mecbur şut çekti savunmaya çarptı. icardi de topa solla vurmak yerine sağa çekeyim dedi ayakta kalamadı. ilk yarıda 2 ya da 3 gol atabilecekken yine gol atamadık.

    bu arada abdülkerim'in sayılmayan golü ne için iptal edildi anlamadım. ofsayt mı faul mü? abdülkerim'in yaptığı hareketeyse ben o adamın düşüşünü samimi bulmadım. hemen bir sonraki hava topunda aynı adam abdülkerim'in önünde yere bıraktı yine kendini kolayca.

    rakibe çok korner veriyoruz. sürekli fer'e oynuyorlar orada ve her seferinde zar zor engelledik ancak bir kaçırsak golü yeriz.

    kerem d. ise rakip kendisine çok yakın oynayınca verimi düşüyor. biraz alan lazım kendisine. fiziksel olarak güçlü değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın