• 8068
    bu sezon şu ana kadar süper ligde tam 16 penaltı kazanmışlar. geçen sezon bu sayı 17'ydi. organize ve amatör kötüler gelişim halinde. tabi sorarsan en çok mağdur onlar.

    bu penaltılardan 3 tanesi dışında tam 13 adeti skor olarak geride ya da berabere iken kazandıkları penaltılar. hadi 2 tanesi de evlerinde 2-3 kaybettikleri trabzonspor maçında onu da düşelim. sonuç olarak şu ana kadar aldıkları 27 galibiyetin 11 tanesinde net olarak penaltı desteği var. hele bazıları son dakikalarda gelmiş komedi kararlar. bu desteği beşiktaş ya da trabzonspor alsa muhtemelen onlar da şu an şampiyonluk yarışı içindeydi.

    hak ettiyse tabi alacak ancak bilindiği üzere hissiyattan tut ceza sahası dışındaki faule kadar penaltı skalası genişledi. iş öyle bir hale geldi ki fbli futbolculara basketbol maçındaki gibi dokunur dokunmaz faul çalınırken kendi ceza sahalarında ne eller görülüyor ne de yaptıkları fauller.

    şu ortamda dahi haksızlığa uğradığına inanan tepeden tırnağa kafayı yemiş ve gs kompleksi ile ezim ezim ezilmiş, karşımıza çıkma cesareti olmayan leş bir camia.

    umarım birkaç hafta sonra bunlara rams park'ta unutamayacakları bir mağlubiyet tattırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın