• 103
    bu karşılaşmanın 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçının kayıp ikizi olduğunu düşünüyorum. böyle düşünmemin sebepleri aşağıdaki benzerliklerdir:

    - diğer rakiplerin maçlarından sonra alanya'nın kazanırsa 4. lük, kaybederse 10. luk yarışına dahil olacak olması. yani rakibin somut hedefi olması ve alacağı ya da alamayacağı 3 puanın etkisinin çok olması.

    - rakibin formda olması.

    - bizim takımın puan kaybı yaşamamış olsa da bir miktar ritm sıkıntısı çekmesi.

    - hakem yönetimi açısından handikaplı olmamız (o maçta da rakibe 1 direkt, 1 de ikinci sarıdan kırmızı verilmemiş, lehimize 1 penaltı atlanmıştı). maç daha oynanmadı ama, sanıyorum kimsenin şüphesi yoktur.

    şahsi fikrim oyunun da benzer olacağı ve yine kısır bir skorla az pozisyon verip kazanacağımız yönünde. bizim takımın düşünüldüğü kadar formsuz olmadığını, gerekli olduğunda skoru alacak hamleleri rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.

    rakip teknik adamın, koç'lara yakınlığıyla bilinen istanbulspor ile 2022-23 sezonunda fener'in şampiyonluk hayallerini üstelik kadıköy'de yerle bir eden, dümdüz bir adam olan fatih tekke olmasını da olumsuz bulmuyorum. bizden puan almak için elinden geleni yapsın, tüm gücünü masaya koysun. sonucu görelim. sponsorluk için falan orası burası ayrı oynayan, maç kazanmaya değil galatasaray'a zarar vermeye sahaya çıkan, x ray'inde omurgasını bulmakta zorlanan insancıklara karşı mücadele etmekten 10 kat iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın