• 3
    hatayspor kaybederse düşme tehlikesinin tam göbeğinde bulacak kendisini. düşme hattındaki takımlardan istanbulspor artık düştü diyebiliriz. gaziantep fk da selçuk inan'ı getirerek kendi ayağına sıktı, onların da bu saatten sonra kurtaracağını sanmam. geriye pendik ve karagümrük kalıyor. pendik düşmemek için tüm kapasitesini zorlayacak. özellikle bugünkü 14 nisan 2024 pendikspor başakşehir maçı onlar için çok önemli. kazanırlarsa hatayspor ile amansız bir mücadele izleriz.

    akşam oynanacak olan 14 nisan 2024 karagümrük fenerbahçe maçı da karagümrük takımının psikolojik durumunu gösterecek. varlık gösteremeden kaybederlerse daha da toparlayamazlar onlar da. esasında maç tam bir tamam mı devam mı maçı anlayacağınız. hele bir de hem hatayspor hem pendik kazanırsa tam anlamıyla varlık maçına dönüşecek.

    işte bu ihtimaller arasında hatayspor'un bu maçı kaybetmesi pendikspor'u psikolojik olarak one geçirecektir. ama bunun için de pendikspor'un kazanması şart.

    hasılı günün ilk maçında pendikspor'u, kazanırsa ikinci maçında hatayspor'u destekleyeceğim. ilk maçını başakşehir kazanırsa bu kez de istanbulspor'un bir sürpriz yapmasını beklerim. bu kombinasyonlar karagümrük'ün bu akşamki maça ölüm kalım gözüyle bakmasını sağlayacaktır.

    artık bizden bağımsız her maçın başka maçlara etkisini irdeleyeceğimiz haftalar girdik dostlar. ligin en sevdiğim dönemidir böyle zamanlar. o onu yenerse bu da burdan puan almak zorunda falan, inanılmaz keyifli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın