resim
Hasan Arat
Görev:Başkan
Takım:Beşiktaş
Yaş:64
Uyruk:Türkiye
  • 173
    futbolu futboldan gelenler yönetecek mottosuyla futbolu samet aybaba'ya emanet etti. samet aybaba, kendisinden daha iyi teknik direktörlük kariyerine sahip rıza çalımbay'ı gönderdi, beşiktaş'ta genel olarak başarılı bir teknik direktörlük dönemi geçiren sergen yalçın'ı istemedi. yusuf sarı'yı, beşiktaş kontra takımı değil diyerek veto etti ve hemen hemen gittiği her takımda ilkel bir futbol oynatan fernando santos'a onay verdi.

    sezonu* rıza çalımbay veya sergen yalçın ve ekonomik birkaç hamle ile daha sağlıklı bir şekilde tamamlayıp, yeni sezonda yine isterse yabancı teknik direktör ve en azından 20-25 milyon euro bütçeyle başlayabilirdi. ancak, aynı burak elmas gibi gerçekçi değil popülist bir seçim dönemi geçirdi ve olması gerekenden fazla beklenti yarattı. bu beklenti de acele kararlar vermeye yöneltti kendisini.

    sonuç olarak fernando santos da gitti ama beşiktaş açısından tek sıkıntı santos değil, santos'u tercih eden futbol aklının bir sonraki tercihinin ne kadar isabetli olacağı da meçhul.
App Store'dan indirin Google Play'den alın