resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1842
    galatasaray taraftarı olarak “ galatasaray’da forma giymesi konusunda “ fikirlerimiz karşılıklı olarak paralel olduğu almancı futbolcu.

    hakan’dan alacağımız faydanın bir-iki tık altını kerem demirbay’dan çok daha az maliyete alıyoruz. üstelik kerem takıma uyuyor, kıdemlililere saygı gösteriyor ve takım kimyasına uygun. çalhanoğlu oynasaydı, uyumsuzluk yaşanırdı gibi geliyor.

    icardi’nin, muslera’nın, hatta zaha’nın dünya futbolundaki yeri çalhanoğlu’nun üstündedir.
    geleceği ligte ingiltere, ispanya, hatta almanya olsa anlarım ama oynadığı italya ligi türkiye’nin maksimum 2-3 lig üstünde. yaptığı kibir saçma.

    kendisinin demeci şık olmamış.
    nasıl okan buruk “hakan galatasaray’a uymaz, hiç düşünmedik, düşünmüyoruz” dese şık olmazsa, kendisininki de şık olmamış.

    belki de ali koç’u gözüne kestirdi, mesut gibi son vurgunu yapmak için şimdiden işin yolunu yapıyor.

    not: çok şükür ingilzcemiz var. soru öncesi spiker galatasaray taraftarı olduğunu, futbol kariyerini, türkiye liginden bahsettikten sonra “kendini galatasaray’da görüyor musun?” diye soruyor, o da çok tereddüt etmeden “ hiç de değil” olarak devam edip ligler arası kaliteden devam ediyor.

    milyonlarca dolar kazanıyor. atom fiziği sorulmuyor, dünya politikası sorulmuyor. soru bildiği ve yıllardır oynadığı basit oyun futbol.
    en denyo futbolcular bile “ şu anda şu takıma hizmet veriyorum, yorum yapamam” gibi cevaplar verebiliyor.

    “not at all” hakan’cım , biz de seni hiç düşünmüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın