resim
Çağlar Söyüncü
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 550
    --- alıntı ---

    "büyük fenerbahçe taraftarından, kulübümden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. maç ile ilgili bütün sorumluluk biz futbolculara aittir. bugün o sorumluluğu ben alıyorum ve tekrardan büyük fenerbahçe ailesinden özür diliyorum."

    --- alıntı ---

    11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçı sonrası twitter hesabından bu yazıyı paylaşmış.
    bu maçta yaptığı hatalardan dolayı 2 gol yedirmesini falan geçiyorum.
    abi adam transfer olduğundan beri oynadığı hemen hemen tüm maçlarda çok kötü bir performans ortaya koymasına rağmen halen daha oynatılıyor ve halen daha taraftarları tarafından savunuluyor. bakın yukarıdaki gönderiyi neredeyse 60 bin kişi beğenmiş. yorumların çoğunda da oyuncuya destek verilmiş.

    işte fener'i başarısızlığa iten şeylerin başında bu geliyor. yani oyuncular sahadaki görevlerini hakkıyla yerine getirerek uzun süreli sözleşmeler kapmıyor; tam tersi tribüne oynayarak takımda kalıcı oluyorlar.
    mesela çağlar bu kötü performansını bizim formamız altında sergileseydi şu an burada başlığının yanında üç haneli entryler, twitter'da tt, ekşi sözlükte 300+ entry'le gündemde olurdu. instagram'da her gönderinin altına ana avrat küfürler edileceğinden gram şüphemiz yoktur.
    küfre, kavgaya tabi ki de karşıyım ama işte galatasaray'ı başarıya götüren şey budur. oyuncular baskı altında kalıp daha iyisini vermek için çabalarken, fenerbahçe de ise 1 gram baskı altında kaldıklarında hemen tribüne oynayarak o baskıyı bertaraf edip gevşemeye devam ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın