resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1835
    herkesin 12 yıllık zorunlu eğitim hayatındaki ingilizce hocalarına sevgiler ve selamlar, bayramlarını da kutluyorum bu vesileyle. eğitim sistemimize de öpücükler yolluyorum.

    https://youtu.be/XIuazxA-A7w?feature=shared

    https://twitter.com/.../1778438460019273764

    soru fanı olduğu kulüp galatasaray üzerinden soruluyor, muhtemelen diğer rakiplerinde forma giymeyeceğini tahmin ediyor spiker. hakan ise geçen ay ligde yaşananları baz alarak cevap veriyor ve ekliyor umarım daha iyi bir duruma gelirler minvalinde. * ki suratından, milli formasını giydiği ülkenin futbol liginde yaşananlardan dolayı, utanç içinde olduğu çok belli.

    son olarak dünyada güncel en iyi 3-4 regista arasındaki ve hayatı boyunca galatasaray taraftarı olan, hatta bunu çekinmeden her zaman gösteren, hem de daha üç sene önce fatih terimle anlaşmış bonservissiz galatasaray’a gelmek için teklif beklemesine rağmen başkan burak elmas tarafından teklif götürülmemiş bir futbolcu.(beklediği teklifin büyüklüğü konumuz değil.) eleştirirken bir durup düşünmek lazım önce, fenere imza atmış emre belözoğlu muamelesi çekmeye gerek yok adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın