resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1831
    adam baya baya galatasaray seviyesine düşmek istemiyorum demiş. anlamak istediğiniz şekilde çeviri diye bir şey yok. dümdüz söylemiş işte.

    daha önce de defalarca söyledim bu adamın galatasaray’a geleceğim lafları falan şov. ilgiyle egosunu mu tatmin ediyor bilmiyorum ama gelmeyeceği çok açık. eminim ki hiç bir zaman kapımızdan da dönmedi. sözleşmem bitince taraftar heyecanlanabilir dedikten sonra sözleşme uzatan şovmendir kendisi.

    inter ile galatasaray seviyesinin bir olmadığının herkes farkında. gelmek istemeyebilirsin, avrupada devam etmek isteyebilirsin. kimse karşı çıkamaz, laf edemez. ama sorulan soruya da yaprak yaprak cevap veremezsin. şuan kulübüme odaklıyım, gelecekte neler olacağını göreceğiz de geçiştir. çok mu zor? 5 kuruş faydan yok bari kulübün itibarına zarar verme. misal ilkay senin gibi çıkıp şov yapıyor mu? ya da apır sapır konuşuyor mu? halan galatasaraylı olabilir. ama eh işte galatasaraylı. fatih terim galatasaraylı’lığının zekatını verse hakan’ın galatasaraylı’lığı 5 katına çıkar.

    şu saatten sonra galatasaray kapısı kapanmalıdır. zaten hakan tarzı oyuncuları sevmiyorum. kritik maçlarda ortada gözükmez, basit maçlarda bile sorumluluk alıp takım sırtlamaz. anca kaliteli dişli diye övülsün. ben hagi, sneijder gibi her maçta tehlike olan adamları hakan gibilere 100 kere tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın