resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1830
    türkiye ligi, türkiye'deki futbol iklimi ile ilgili seviye düşüklüğünden bahsetse söz etmezdim. ancak bir galatasaray taraftarı, kulübünün bu seviyenin üzerinde olduğunu bilir. amacının türk olmayan takımları yenmek olduğunu, mutlak hedefin avrupa'da başarı ve kupalar kazanmak olduğunu bilir. "benim hayallerim dünyadan daha büyük" diyen hocasının inancına ortak olur. gerçekleşmesinin zor olduğunu bilir; ancak yine de galatasaray'dan umut kesilmeyeceğini bilir.

    son yıllarda o umudu zayıflasa da manu deplasmanında gelen geri dönüşü, münih'e karşı her iki maçta oynanan oyunu görünce içindeki o ateş tekrar alevlenir. aslında şu eksiklerimizi de kapatırsak neden olmasın diye mırıldanır içinden. şimdiden yaz ayında yapılacak nokta atışı transferlerle gelecek yıl şampiyonlar ligi aşamasında çok daha iyisini yapabilmek için içten içe bilenmektedir.

    galatasaraylı olmak böyle bir şeydir hakan. bizim için güzel temennilerde bulunmaktan ötesini gerektirir. sen veya ilkay veya gelecekte başka bir isim de olsa fark etmez. katkı verilecek döneminizde bu camianın hayallerini gerçekleştirmesi yolunda pay sahibi olmak isteyen olursa ne ala. ancak bunun için öncelikle bu kulübün bir parçası olmanın özünde ne anlama geldiğini öğrenmeniz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın