resim
Hakan Çalhanoğlu
Takım:Inter
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 1827
    https://twitter.com/.../1778438460019273764

    ilgili videoda söyledikleri çarpıtılan oyuncu. öncelikle soruyu soran arkadaş pek iyi niyetli değil. avrupa'da oynamak ve türkiye'de oynamak arasında fark olduğunu ima ederek soruyor. hakan'a pas yamuk geliyor kısacası. ha, haksız mı? bence değil. fenerbahçe denen şımarık camianın elinde oyuncak olmuş, saçma sapan bir futbol iklimi var burada. haliyle yurtdışında türk futbolu algısı arabistan liginden beter seviyede.

    hakan'ın dediklerine gelirsek. galatasaray'dan ziyade türkiye'de oynamak odaklı bir yanıt veriyor hakan, çünkü soru bu doğrultuda geliyor. pek iyi ifade edemese de "avrupa'da oynamak hep hayalimdi ve bu seviyeyi kaybetmek istemiyorum. türk futbolunu takip ediyorum ve umuyorum ki son bir ayda yaşananları düzeltirler." minvalinde bir yanıt veriyor. "galatasaray seviyesine düşmek istemiyorum" okuması yapmak magazincilerin olmayan malzemeden haber çıkarmaya kastırmasına benziyor, veya biraz alınganlık var.

    hakan haklı. bugün süper ligden bir türk topçu parlasın, ilk sorulan soru "avrupa'da oynamak istiyor musun?" genelde verilen cevap da "evet, avrupa'da ülkemi temsil etmek istiyorum." hakan'ın bağlamında avrupa'dan kasıt şampiyonlar ligi şampiyonluğu hedefleyecek seviyede, serie a'nın en iyi takımı inter'in as oyuncusu olmak. bu seviyeyi kaybetmek istemiyorum demesinde alınacak bir şey yok. ben de sandım ki arda turan gibi "galatasaray komik bir teklif yaptı" tadında bir şey söyledi adam. yok efendim illa "beni kessen sarı kırmızı akar, inter'de zorla tutuluyorum, erden başganım beni al" gibi bitmiş okeye dönen gurbetçi yıldız açıklaması yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın