• 68
    bu kişi benim, en azından bendim. uzun bir süre sonra belki yine ben olabilirim.

    benim zihnimde fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor veya anadoludan avrupa kupalarına katılım gösteren sivasspor, adana demirspor gibi ekipler; ülke puanı, lig tanınırlığı ve türk futbolunun kafa yapısının değişmesi adına her zaman her şeye rağmen avrupa maçlarında desteklenebilir veya en azından kazanması istenebilirdi.

    özellikle anadolu kulüplerinden avrupa’ya katılan takımları hasta gibi takip ederim, müthiş keyif alırım. neticede avrupaya ligimizden katılan her bir ekip doğrudan rakibimiz ve rakibin ne kadar iyiyse o kadar iyisindir.

    fakat fenerbahçe’nin başındaki fütursuz zat, avaneleri ve türk futbol iklimini sürükledikleri iğrenç ortam ile birlikte 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı ile yürüttükleri süreçten sonra 11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçını en baba olympiakoslu benim kadar içten destekleyerek izleyemez.

    tarihin en ezikçe bahanelerine sığınarak, korkup kaçmaya kulp bulurcasına bahanelerle ortamı terörize edip sahaya çoluğu çocuğu gönderen; yazı turayı dahi kazanamayıp belki gol atar çekiliriz düşüncesiyle hücum pres yapmasına rağmen 50. saniyede golü yiyip ağlayarak sahayı terk eden bir takım var ortada. süper kupaya çıkmama bahanesi de bu maçtı. aylar öncesinden yol akışı belli olan turnuvada 5 gün sonra maçımız var diye erteleme istediler kendi onayladıkları süper kupa finali tarihinden. ve hiç utanıp sıkılmadan.

    olympiakos’u elerler ise yine ortamı terörize edecekler, bakın dinlendik ve eledik diyecekler. tek temennim bugün berbat bir şekilde yenilmeleri, yarın puan silme cezası almaları ve bir sezonu daha bütünüyle rezillik ve kepazelik içinde sona erdirmeleri. bu terörist zihniyet devam ettikçe lig tanınırlığıymış, ülke puanıymış hiçbir yerimde değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın