• 75
    yaş ortalaması itibariyle sosyal medya kitlesinin hatırlamadığı sezon. bu yüzden paralı troller uydurabildikleri kadar uyduruyor. yalanın en büyük panzehiri gerçeklerdir.
    bakalım nasıl çalmışlar fenerbahçe'nin şampiyonluğunu.

    https://www.youtube.com/watch?v=0qPAQaBWzV4 ülkemizde bu pozisyondan sonra türkiye'de voleybola ilgi arttı.

    https://www.dailymotion.com/video/x8a9acp
    aynı sezondan rize maçı. 6:45 nobre eliyle önüne alıp, beraberlik golünü atıyor. 1-0 olan maç. 1-1 oluyor sonra da kazanıp 3 puan alıyorlar.
    erden başkan boşuna demiyor, gelsin yabancı hakemler baştan sona izlesin diye. sosyal medyada yaşı yetmeyen ki onlara kızamıyorum. öyle bir yalan bombardımanında ki fenerli yeni nesil, zannediyorlar ki fenerbahçe hep mağdur. alakası yok. bu ülkede futbol bu kadar sevilmesine karşın, global çapta düzgün başarılarımız yoksa, bunun 1. sebebi fenerbahçe'nin kötü alışkanlıkları, futbolu saha dışına çekme merakıdır.

    fenerbahçe yapmaz da hadi yaptı diyelim, amatöre filan çekilse, futbol faaliyetlerini durdursa, bu ülke 10 sene içerisinde şampiyonlar liginde bir yarı final görür. lig seviyesi hollanda'yı vs. geçebilir.

    insanlar ben de dahil fenerbahçe'nin yaptığı rezillikleri hatırlayıp, sinirlenmek istemediği için cevap vermiyor. o günleri tekrar yaşamak istemiyor. her türlü haksızlığın, hukuksuzluğun merkezi fenerbahçeydi. ilahi adalet sayesinde başlarına gelmeyen kalmadı, hala en ufak bir akıllanma emaresi yok. allahım daha da beter etsin inşallah. yıllarca haksızlığa uğradık. uykularımız kaçardı. hafta boyunca üzgün, sinirli gezerdik hakem hatalarından. allahım daha da beter etsin inşallah şu mübarek gün tek duam bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın