• 34
    internette karşılaştırma videoları var. biri soruyor: atıyorum "yıkanmış kolombiya mı anaerobik etiyopya mı", sorulan kişi her seferinde birini seçiyor. seçtiği cevap sabit kalıyor, diğeri değişiyor, tekrar soruluyor. bazen bir cevap uzun süre sabit kalıyor orada, diğer seçenekler sürekli değişse de sorulan kişi aynı cevabı veriyor.

    ocak 2023'ten bu yana neredeyse 1.5 yıl oldu. 1.5 yılda rakip taraftan nice tehditler, yakıştırmalar, işi boş ithamlar geldi. hakikaten bir değil, beş değil. rakip başkan, yönetici her kamera karşısına geçtiğinde bu ayarda ya da daha sert sözler sarf ediyorlar. hepsinin karşısına, erden timur'un bu sözü konuyor. ki adam 50 kere, maç sonu acemilik ve sinirle söyledim, özür dilerim dedi.

    rakip taraf kendisinin her koşulda haklı olduğuna o kadar inandırılmış ki, antalya maçında verilen biraz ağır bir penaltı, son dakikalarda verilen 5 tane uydurma penaltıdan daha skandal görülüyor. federasyon başkanı nihat özdemir iken, ligi bein sports medya satın alma çalışanı hande sümertaş dizayn etti sanılıyor. haliyle erden timur'un açıklaması da hala 10 kaplan gücünde olmaya devam ediyor. timur o anda bu söylemleri kesmeyip hala devam etse savaş suçlusu ilan edilecekti herhalde.

    en son 2 gün önce, tv'de ali koç'un yaptığı tehdidi yumuşatmak için "ikisi de bu dile son vermeli, erden timur'un da ligi bitirtmeyiz açıklaması var" diyen gördüm. ulan erden timur 1.5 yıldır son vermiş işte daha ne kadar son verebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın