• 8010
    bir süper lig takımı. kendisinden ayrı taraftarı olan insanlardan ayrı haz etmiyorum allah affetsin. çünkü yeryüzünde kendilerinden başka haksızlığa uğramış (!) kimse bulunmuyor.

    7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçı için u19'la çıktığını gördüğümde, hafta içi bir hanımefendi vardı o anlatmıştı ki, benimde aklımda gelen buydu. bir sürü sakatları var, hatta bu serdar mı ne bir tip var ya o da yurtdışında falan, görüntülerini düştü medyaya. halbuki resmi hesaplardan ztk temalı futbol toplu antrenaman görüntülerinde o tip de orada. hani bu kadar düşmeye, rezil olmaya gerek var mı bilemedim. insan olup çıkıp spor yapacak ve sonunda galip veya mağlup olacaksınız. hayatın doğal döngüsü yani. sizin bu dünya üzerinde ayrıcalık hakkına sahip olduğunu bir tek virgül yok. tırnak içinde soy isminiz hariç. neyse, bu kadar sakatları varken eldekilerle çıkacak cesareti olmayanlar;

    öne piyadelerin piyadelerini sürüp onur ve haysiyet (!) dersi vermeye çalışarak rezil rüsva oldular. çok yazık gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın