• 286
    zengin ve başarısız bir fenerbahçe başkanı nedeniyle skandallara gebe bir maç.

    yazılan senaryoların gerçekleştiği takdirde galatasaray ve federasyon ne yapacak? daha doğrusu federasyon nasıl bir yaptırıp uygulayacak?

    adamlar açık açık şöyle yaparız böyle yaparız diye yazıp çiziyor. bizlerde maç saatinde bu yazılanların nasıl gerçekleşeceğini mi izleyelim? sen kalk hazırlan, urfa’ya git, sonra adamlar kafalarına göre suç işlesin, sonra günlerce tekrarı olur mu diye tartışılsın, sonucunda fenerbahçe’nin nasıl mağdur olduğunu izleyelim ve ceza bile almasınlar.

    tff adam gibi açıklasın, şöyle veya böyle bir şey olursa eksi puan cezası verilecektir. yoksa adamların tiyatrosunu izleyip yine kendi kendimize sinirlenip kafayı yiyeceğiz. futboldan soğuttular ya. kimse ligler niye oynanmıyor madem fenerbahçe çıkmıyor maça diye sormuyor. süper kupa için özel olarak lig maçları ertelenmedi mi? evet. o zaman fenerbahçe çıkıp oynamak zorunda! as kadrolarındaki 6 u19 oyuncusu ile başlamak onların bileceği bir iş. ama maç bilerek sabote edilirse, bunun sonucunda korkarım ki yine suçlu galatasaray ilan edilsin. kupamızı ne zaman alacağımızı da bekler dururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın