• 285
    bu maçın bir sebepten erteleneceğini düşünmeye başladım. federasyon değil fenerasyon olunca, yayıncı kuruluş bu durumdan memnun değilse bir yolu bulunur. devlet devlet olsa şu şımarıklığın hesabı sorulurdu ama bence yine test ediyorlar herkesi. sen adamın tekme tokat dalan futbolcularına ceza vermezsen, ligden çekiliyoruz manipülasyonunu cezalandırmazsan bu adamlar halıya da sıçar, başka şeyler de yapar. urfa'ya boşu boşuna giden de biz oluruz. taraftar mı urfa halkı mı, kimsenin umrunda değil. galatasaray mı, yöneticileri bir şekilde ikna edilir. devlet devlet olsa federasyon federasyon olsa şu anda verecekleri cezaları, yaptırımları açıklar, fenerbahçe'yi de tıpış tıpış maça getirirdi.

    galatasaray yönetimi sakın o kupayı almadan urfa'dan gelmeyin. şimdiden uyarıyorum. bu ahlaksızların her türlü ali cengiz oyunlarına anında cevap verecek bir kriz masanız mutlaka olsun.

    bu arada urfalı galatasaraylı kardeşlerim de sakin olsun. sakın sahaya girecek ortama müsaade etmeyin. fırıldak ali bir şeyler planlıyor yine. trabzonspor taraftarının hatasına gelmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın