• 234
    as kadro çıkacaklarını düşünüyordum ama iş işten geçti artık. as kadroyla çıkacakları maçta olası bir galatasaray mağlubiyetinden korktular. bu malum propagandanın sonu olurdu. bu kadar korkan bir takım 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçına da çıkmakta nazlanır. yine yabancı hakem derler, seyircisiz oynansın derler. özellikle tek maçlık puan farkı olduğunda. bu saatten sonra fenerbahçe'nin futbol takımının psikolojik çöküşünü izleyeceğiz. bu kadar saha dışına kayan bir takımdan hayır gelmez. keşke fener tarafında doğruları söyleyen birileri kalabilseydi.

    bu maça sebep bütün lig ertelendi. takımlar gereksiz bir tatil yapmış oldu. bütün avrupa'da ligler zaten oynanıyor. bir takım bile avrupa kupası maçından önce dinlenmiyor. tff'nin iki avrupa kupası maçı arasını erteleyelim teklifini de kabul etmediler. bence o da ayrı bir mallık zaten. yani fener'in verdiği tek bir doğru karar bile yok. yine felakete sürükleniyorlar.

    beleş kupa için yine de teşekkürler ali koç. ama korkunun ecele faydası yok. senin defterini düreceğiz. sana öyle bir koyacağız ki fener taraftarı azizine kavuşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın