• 801
    piyasaya çıktı çıkalı en büyük numarası aşağılık imalarla milletin sinir ucuyla oynayıp gerekli etkiye tepki oluşur oluşmaz paylaşımlarını savunarak aklınca üste çıkmak olan kişi.

    bundan 5 sene önce saha içine dair günlerce büyük konuşan, ortaya çıkan sonuçla argo tabirle göt olunca gelen makaralara dayanamayıp akşamına bölücübaşı abdullah öcalan ya da teröristbaşı fethullah gülen'in fotoğrafını paylaşıp milleti çıldırtan, biraz ciddi tehdit yer yemez "ben öyle demedim ki" diye üste çıkan zavallı bir provokatördü.

    6222 sayılı kanun tam da gerektiği yerde uygulanmadığı ya da 120 yıllık fenerbahçe kulübünde "sen ne yapıyorsun?" diyerek bunu elemine edecek bir tane akıl ve vicdan sahibi kişi olmadığı için bugün işi bayağı iftiralara kadar götürebiliyor.

    sıradan çinko karbon vatandaştan youtube linkiyle tekzip yiyecek kadar basit bir iftira attı bugün. bunu hem o kadar adi şekilde hem de o kadar yüreksizce yaptı ki erden timur diyemedi; e.t. dedi. her zaman yaptığı gibi "tedbirini" adımdan önce aldı.

    bu adamın yaptığı şey gazetecilik değil provokatörlük.
    her boku ima yoluyla dile getirmesi keskin zeka değil, dümdüz korkaklık.
    her kurumdan kıçına teneke bağlanıp konulmasının sebebi de fenerbahçe'nin hakkını savunması değil, bayağı bayağı hem ahlak değerlerin hem de gerçeklerin dışında olması...

    yazık, gerçekten çok yazık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın