• 24
    çok sevgili, değerli oyuncularımız,
    yaşanan futbol iklimi, bir camianın kendini bilmez başkanının getirdiği ve "aman ağzımızın tadı kaçmasın" modunda takılan futbol ailesinin diğer paydaşları olan tff, ve alt kurulları olan pfdk ile tahkim, diğer kulüplerin başkanlıkları nezdinde olaylara yaklaşımları, bize karşı oynadıkları iç saha maçlarında hem tribünlerini şampiyonlukta rakip olduğumuz taraftarlara açmaları, hem bizim deplasman taraftarımıza uyguladıkları bilet fiyatları politikası, hem de kendilerinin rakibimizle oynadıkları maçlarda statlarını neredeyse rakibimizin kendini evinde oynadığı maçlara benzer bir ortama çevirmeleri ve bu maçlarda uğradıkları hakem katliamlarına "aa" bile diyemedikleri sponsorluk anlaşmaları........vb. gibi pek çok şeyden sonra, kulüp yönetimimizin de caydırıcı aksiyonlar alabilmesinin pek mümkün olmadığı bu şartlarda 2023-2024 sezonunun finalinin iyi olması her zamankinden çok çok daha fazla sizlerin ayaklarına bakmakta.
    bizi buraya kadar getiren sizlerin yüksek fizik ve oyun gücünüz oldu. ikisini de kaybetmemize rağmen benim hayatım boyunca en haz alarak izlediğim maçlardan ikisi oldu şampiyonlar ligi'ndeki bayern maçları, hele sami yen'de olanı. benim için potansiyel eşiğiniz o maçlardır.
    bakın manu maçını saymadım bile.
    (bkz: uefa şampiyonlar ligi 2023-2024 sezonu a grubu)

    özetle, kalan 7 lig + 1 süper kupa maçında, siz tam konsantre olduktan, sahada maksimum dikkatli olduktan, formunuzu koruduktan, ve sadece işinize odaklandıktan sonra karşı cenah ne yaparsa yapsın, ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin, sizlerin emekleri ile finali 2 kupa ile kapatacağımızdan en ufak bir şüphem yok.
    bunu en çok siz hakettiniz, ve inşallah hakkınız olanı alacaksınız.
    size inanıyor ve güveniyoruz...
    hepinize sevgiler, selamlar....
App Store'dan indirin Google Play'den alın