• 36
    bundan önceki maçlarda girilen bütün "sezonun en önemli maçı" entrylerini unutun. bu maç gerçekten sezonun en önemli maçı. fikstürde alanyaspor dışında puan kaybedebileceğimiz başka bir maç yok. hep aynı şeyi söylüyoruz ama bu maçı kazanırsak gerçekten iş bitmiş olacak.

    kanatlar kerem-barış olmalı. sakat değilse stoperde davinson sanchez oynamalı. alanyaspor savunmadan hücuma fişek gibi geçiyor. bu geçişlere fiziki karşılık verebilmek için özellikle barış mutlaka oynamalı, savunma arkası koşular içinse davinson şart. kerem ise ne kadar formsuz olsa da kısır geçmesi muhtemel maçta bitirici olarak imdada yetişebilir. geçen yıl da kritik bir haftada alanya'ya gidip farklı skorla dönmüştük. ondan önceki sezon da trabzonspor şampiyon olurken yine kritik haftalarda alanya'yı farklı yenmişti. demek oluyorki şampiyon olmak istiyorum diyen takım bu virajları bir şekilde dönmeli. daha önce yapmış olmanın özgüveniyle, çıkıp güçlü ve baskılı oyunumuzu oynayalım yeter, gerisi gelecektir.

    yine bir korner golü, penaltı, frikik veya bir uzaktan şut kilidi açabilir. malumunuz bu aralar organize pozisyona giremiyoruz. sonrasında kasımpaşa maçındaki hataya düşmeden hem topa sahip olmalı hem ikinci üçüncüyü atarak fişi çekmeliyiz. uzunca bir vakit var, umarım takım iyi hazırlanır. alalım şu maçı ve sezon boyu yapılan bütün adaletsizlikleri boşa çıkaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın