• 410
    ülkenin %57'si asgari ücret ile çalışıyor, geri kalanların çoğu neredeyse yoksulluk sınırının altında maaş ile geçinmeye çalışıyor.

    bulunduğu coğrafya zaten nereden tutsan elinde kalıyor. bir taraf terör, bir taraf iç savaş, hemen onun aşağısı sürekli çatışma ve savaş halinde.

    her şeye ve herkese rağmen ülkesine tutku ile aşkla bağlı insanlar var.

    bu kadar olumsuzluğa rağmen insanların mutlu olduğu sınırlı şeyler var, hafta sonu gelsin diye bekleyen insanlar var.

    maaşından, zevklerinden para arttırıp forma alan kombine alan insanlar var. düzgün yayın yapmaktan aciz bir platforma her ay yine para vermeye çalışan insanlar var.

    tek zevki takımını izlemek, o yendikten sonra bununla ilgili programlar izlemek, farklı takım tutan arkadaşı tatlı sert dalga geçerek mutlu olan insanlar.

    bu kadar zorluklara ve sıkıntıya rağmen mutlu olan insanların elinden mutluluğunu almak isteyen insanlar da var.

    şımarık, aklını kaybetmiş, rakiple ve onun yöneticisi ile kafayı bozmuş, kardeşi kardeşe kırdıran insanlar ve onun maşaları da var.

    başarısızlıklarını ve hayatı boyunca kaybetmenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar da var.

    yıllarca muhalif ve ülkenin aydınlık yüzü gibi kendini gösteren, işini düzgün yapmayan güçlüye değil ama güçsüzü hedef alan insanlar da var.

    yaptığı programlar ve ünlü arkadaşları ile kurduğu iletişimler sayesinde eli her yere uzanan ve türk futbolu ile ilgili hangi sıfatla konuştuğunu anlayamadığım holigan medyacılar, her dediği doğruymuş gibi insanlar konuşma fırsatı vermeden çok bilmiş şekilde laf ebeliği yapan insanlar da var.

    bu adamlar yüzünden 32 yaşına gelmeme rağmen, her stadyuma gidişimde ailem tedirgin olur. her maç olduğunda tedirgin olur.

    hangi takımlı olursa olsun, ülkemiz ve burada yaşayan herkes bu negatif insanlara rağmen mutlu olmak istiyor. insanların elinden bu mutluluğu almayın.

    kardeşi kardeşe kırdırmayın.

    gündemi bu kadar boş boş şekilde doldurmayın.

    takımları kayırmayın.

    atmosferden etkilenmeyin.

    adalet terazinizi yanlış oynatmayın.

    korkmayın.

    her şeye ama her şeye rağmen biz bu sene şampiyon olacağız. yine şampiyon tamamlayacağımız sezon olacak.

    allah, bu adaletsizlikler ve kötülükler karşısında yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın