• 49
    sonucu ne olursa olsun fb'ye malzeme çıkaracak durumdur.

    kasmayıp 1 ya da 2 farkla kazansak "çocukları bile zar zor yendiler" diyecekler.
    acımayıp atabildiğimiz kadar gol atsak "buldunuz tabi çoluk çocuğu attınız golleri. gencecik çocuklara yazık değil mi?" tarzında ağlayarak konuşacaklar. ve bu skor sonrası a takımlarını motive etmeye sebep bulacaklar. "çocukların intikamını alın." falan deyip.

    bizim içinse bir hazırlık maçı havasında geçer maç.

    normalde u19 ile bizim karşımıza çıkmalarının bir anlamı yok. maça çıkmayıp hükmen yenilseler onlar için daha iyi ama amaç algı kasmak yukarıdaki bahsettiğim olasılıklarla.

    yaptıkları her eylemin altında bir kötülük yer alıyor.

    edit: maça başlayıp sahadan çekilme formülünü konuşuyorlar. sonra ağlamasınlar kupayı bedava aldık diye. kendilerine karşı bjk maça çıkmayınca iyiydi.

    bu arada bu formülü önümüzdeki sezon türkiye kupasına ve süper kupaya katılma hakkını kaybetmemek için bulmuşlardır. anlamışlardır tff ile. örnek verilirse de zamanında bjk hiç çıkmadı maça o yüzden türkiye kupasında oynayamadı sonraki sezon derler. ama biz maça çıktık ve sahadan çekildik diyeceklerdir.

    ama istanbulspor'un lig maçında sahadan çekilmesiyle puanının silindiğini de hatırlatmak isterim. kupada puan silinmez çünkü puan yok. kupaya dahil etmemek ağır bir ceza olur diyecekler bu örneklerle. para cezası olur sonuçta. ama türkiye kupasında daha erken bir turda maçlara çıkma cezası verilebilir bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın