• 32
    futbolcularının affedilmesi karşılığında fenerbahçenin verdiği taviz.

    fener’in fikri veya istediği şey değil, eşşekler gibi verdirtilen tavizdir. alabilme şansı olduğu 3 kupadan birini daha baştan bırakmasıdır.

    trabzon’a az saha kapama cezası, fenerbahçe’ye futbolcularının affı, galatasaray’a ise kolayca kupaya uzanma şansı verilerek akılları sıra adaleti sağlamışlardır.

    trabzonun sahasının bu sezonluk kapanması, önümüzdeki sezona sarkmadan, trabzon kulübünün işine gelir çünkü bu sezon azap sezonu olduğu için trabzon seyircisinin tribünde olmaması avcı açısından iyi bir şey. fenerbahçe’ye olan kinleri katlanarak önümüzdeki sezonlara aktarılmıştır. yerde derdest edilmiş trabzonlu taraftarların yediği tekme ve yumrukların acısını öyle ya da böyle çıkartacaklardır.

    ali koç burada oyuncularının ağır cezasının değerlerini düşürmesini önleme karşılığı kupadan peşinen vazgeçmiştir çünkü osterwolde’den ( tabii diğer fıtbolcularınında ) transferiyle gelecek paranın (ağır ceza alsaydı transfer değerleri sıfırlanacaktı) )önemli kısmı bankalar birliği kredisini veren yapı krediye gidecektir. bu da normal, ali koç doğal olarak fenerbahçeden önce koç holdingi düşünür. aynı zamanda çekilme blöfüyle galeyana getirdiği taraftarının ağzına da , misilleme yapmış gibi gözüküp bir parmak bal çalmıştır. fener a takımının daha az yıpranması sağlanmış, bir kere daha galatasaray karşısında şut atamadan bitirme rezilliğinin önüne geçilmiştir.

    galatasaray daha kolay kupa kazanacak olmasına rağmen, ne zararlı ne karlıdır çünkü şampiyon olması için rakibinin zayıflamasına güvenmekten çok kendi takımın oyuncularının bütün maçları kazanmasına göre planını yapmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın