• 7
    #3893309
    sözlükteki her başlığa ve leş futbol ortamındaki her dramaya yazı yazma zorunluluğumuz varmış gibi "ali koç başlığına yazmıyor hülo" diyerek kripto fenerli imasında bulunan yazar. bir de ali koç'a ait son entrym kurduğu kadronun güzelliği hakkındaymış. bak sen. ben niyeyse böyle bir entryi ne hatırlıyorum ne de görüyorum. bir denetim falan olmadığı için sözlükte yalan söylemek ve imalarda bulunmak bu kadar kolay işte. (bkz: ali koç/@kerian)

    "son zamanlarda aktif yazıyor" demesine rağmen son bir haftada 2 nisan 2024 galatasaray hatayspor maçıentryleri dışında girdiğim entry sayısı 6'dır ve bunların 4 tanesi de 26 mart 2024 avusturya türkiye maçı hakkındadır. kalan bir entry malum camianın sızdırdığı videoya ilişkin algılarla ilgili o çok arzu ettiği "çarpıcı" entrylerden*, diğeri de espor hakkındadır. sırf şuna bakarak ben bir insana "futbol dışında çok takmıyor galiba" derdim ama işte sözlükte yalancıya bir şey yapmıyorlar. daya fenerli imasını, geç.

    ha bunlara rağmen şımarık zengin çocuğu hakkındaki fikirlerimi bu kadar önemsediğini bilsem kendisi için her düşüncemi sözlüğe yazardım. gönlü rahat olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın