resim
Lorenz Assignon
Takım:Burnley
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 202
    insanlar neden anlık kötü performansını oyuncunun kötü olması olarak görüyor anlamış değilim.

    asıl şimdi tam zamanı. hem bonservisi hem yıllık ücreti daha da azalacak olan taş gibi sağ bek. scouting dediğiniz iş 5-10 maçta değişebilecek bir olgu olmamalı. bir de gelirken de sacha boey gibi 30 milyon bonservis kazanacağımız bir bek olarak değil en az 5 yıl ekstra para harcatmayacak bir bek olarak görüyordum. ki hala öyle görüyorum.

    köhn de mesela öyle bir bek. sanmıyorum iki hanelere çıksın, ki çıksa bile alt limitten olur bu. ama benim için süper bir transfer. yıllık ücret 500k, sezon bittiği anda 3+1 yıl daha bizimle.

    bence artık bizim taraftar da uyandı meseleye. her mevkiye icardi diye bir saçmalık olmaz. starlarına uyumlu parçalar ekleyeceksin. okan hocanın tempo oyununda da çok iyi iş yapar assignon + köhn. hem sağdan hem soldan oyunu genişletirsin, rakip icardi'ne baskı yapamaz. bütün maç tek bi bekine, bütün sahayı kat et demekten de kurtulursun. n.ş.a. 45 dakika biri bekler, 45 dakika biri.

    assignon'a dönersek, her şeyden önce burnley nedir? var bunun gibi bir tane daha o da kartal pozu veriyordu sezon başı, şimdilerde penaltı atarken diğer ayağına çarptırmak gibi fantastik bir yöntemle takımını baltalıyor. hoş hangisi, hangisini baltalıyor* o da belli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın