• 34
    kendisine sabahtan akşama kadar yıkama yağlama yapan cihangir muhalifleri ile galatasaray taraftarını karıştırdı. hayatının hatasını yaptı. galatasaray, özellikle şımarık zengin çocuğunun geldiği günden bu yana yoğun iftira ve kumpaslarla mücadele ediyor. sen gider bu kumpasa ortak olmaya kalkarsan o kanalı senin başına yıkarlar.
    sözde objektifsin ama yapmaya çalıştığın şeyi galatasaray taraftarı ilk anda anlar. çünkü yıllardır bunun mücadelesini veriyor.

    bunların en büyük hataları itham ettiği veya korumaya çalıştığı siyasi gruplarla galatasaray'ı bir tutmaya kalkmasidir. türkiye'de kurdukları sirk yıllardır işe yarıyor. çünkü bütün köşeleri tuttudular. aksiyon alacak manevra yapacak insanları uyandıracak bir mecra kalmadı. ancak spor hiç de öyle değil. oynanan maçlar, yaşanan olaylar herkesin gözünün önünde oluyor. sizin kirli siyasi dünyanızda olduğu gibi görünen şeylerin %99'una kapalı kapılar ardında karar verilmiyor.

    fatih portakal gibi sözde muhalifler sermaye yalakaları böyle devam etmeye çalıştığı sürece galatasaray taraftarı ve camiası her daim daha dinamik daha sık duracaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın