• 9
    yani aziz yıldırım ne yapıyorsa saman altından yapıyordu, toplumu ali koç'a göre daha az geriyordu.

    şike olayları sonrası en büyük darbeyi buradan yedi fenerliler. şimdi eskiden yaptıkları arsızlıkları saman altından yürütemiyorlar. bu yüzden zaten bilmem kaç yıldır şampiyon olamıyorlar.

    geçmişte ne güzel sinan engin bunlara maç satıyordu, tarlalar sürülüyordu. aracılar, totocular vardı.

    şimdi herkes ilk sarsıntıda gemiyi terk ediyor. nerede eski sinan enginler, olgun pekerler. pardon aydın mı oldu, yoksa koç mu?

    eski alışkanlıklarınızı terk edip, adil oynamaya alışacaksınız fenerbahçeliler. yok öyle eskisi gibi elle gol atıp, ofsaytla kupa kaldırmalar. yok öyle kendi sahanda ezilmene rağmen, bir tane atıp yatmalar. kadıköy'de seri yapacağız seri.

    koç beyefendi örgütlenmeyi tamamlamıştı ki, son 10 yılın en flaş yönetim ve hocasına denk geldi. okan hoca seri galibiyetler yapmasa, atı alan üsküdar'ı geçecekti ey ahali.

    şimdiden söylüyorum, mehmet büyükekşi'yi yemeye çalışmalarının sebebi, istediklerini yapamamalarından değil. son tanığı ortadan kaldırmaya çalışıyor bu ezikler. neyin son tanığı? yarattıkları örgütün/kurulların son tanığı.

    o yüzden galatasaray yönetimi futbol adına bütün kurulları sıfırdan yenilemeli. yoksa bayağı bayağı acı çekeceğiz, bu yıl olmasa bile bir sonraki yıl.

    olmuyor be fenerbahçe başkanları. şu teknolojide artık saman altından su yürümüyor. her yer biziz, taraftarımız sizden fazla ve iyi de kötü de olsa 'his' taraftarı. yaptıklarınızın sürekli ayağınıza dolaşmasının sebebi bu.

    adaletsizliklerle geçen yıllardan sonra bize öğrettiğiniz en iyi şey, kendimizi gizlemek oldu. yıllarca her derbiden sonra kafamızı eğip sizi dinledik, olmamasını kadere, oyunculara, psikolojiye bağladık. sürekli underdog takımlarla size karşı mücadele ettik. biz haketmediğimiz yokluğu yıllarca çektik, sıra şimdi sizin hakettiğiniz yokluğu çekmenizde.

    ağlamaya devam edebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın