• 16
    videonun tamamını izledim işyerinde can sıkıntısı. arkadaşlar yorumum şu;
    maçlardaki yanlış verilen kararlar kimin lehine aleyhine düşünmeyin. adil olmasını istiyoruz değil mi?

    fenerbahçe'nin el olmayan pozisyona penaltı verilmesiyle alakalı olan videodan bahsediyorum.
    hugh soruyor var daki hakeme şimdi izlediğinde penaltı mı ? var hakemi diyor ki değil eline değmemiş. ama o anki ruh halim ona göre hatırlamaya çalışıyorum hata yapmışım tamam yani nolcak gibi uslupla konuşuyor. hugh diyor ki kararlar tutarlı olmalı 1 hafta önce penaltı verdiğin şeye şimdi penaltı değil diyosun diyor.

    bu tarz konuşmalar geçiyor arasında da. şunu söylücem arkadaşlar satılık hakem maç satma şike vs her şeyi geçin de. anladığım kadarıyla bazı hakemler ne var yani hata yapmışım nolcak aman çok mu önemli tavrındalar. adam direksiyonda 100 le gidiyor duvara çarpıyor nolcak görmedim duvarı diyor. tamam da kardeşim sen o direksiyonda o duvarı görmek için oturuyorsun zaten. yok yok arkadaşlar şikeyi mikeyi geçinde zihniyet bozuk. ama gerçekten bakın gerçekten belki bir gün bu ülke gerçekten hakkıyla adaletiyle yönetilecek. genel olarak diyorum ülkenin her yerinde haksızlık var. hata yapan kişi hatayı yüzüne vurduğunda nolmuş yani hata yapmışım diyor. ya birader hata yapabilirsin de bu pişkinlik niye ? hiç mi ders almıyorsun. dicem ama o zihniyette değil o adamın asla ama asla hakemlik karar verme vs görevi hayatta böyle bir sıfatı dahil olmaması lazım.

    da ne diyim arkadaşlar 2 penaltı fenere fazla gitmiş 1 penaltı bize eksik gelmiş vs vs demiyorum da adaletin olmadığı yerde ne rekabet ne hakkaniyet hiç bir şey olmuyor ben düdüğümü böyle çalarım sanane diyor sanki adam. şaka gibi ülkeyizi artık bok gibi ülkeyiz e çeviriyorum. eskiden hatalara güler eğlenirdik artık hatalara gülmek istesek dahi adam çıkıp diyor ki sanane ben istediğim hatayı 30 kere yaparım ister izle ister izleme. rezalet ülkeyiz rezalet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın