• 11
    bir gün önce sadece bizim maçla ilgili algı yapmak için sızdırılan videodan sonra tff'nin tamamını yayınlamaya mecbur kaldığı videodur.

    peki tam olarak neden buna ihtiyaç duydu tff?
    1- eşitlik ilkesi gözetildi ve yayınlanmak zorunda kalınıldı.
    2- video yayınlanırken hedeflenenler ters tepti ve mesele "nasıl ve kim tarafından sızdırıldı?"ya geldi ve soruşturma açılma korkusuyla sus payı olarak hepsini yayınladılar. çünkü iş yargı mercilerinde soruşturmaya kadar varabilir ve içerideki örgüt ortaya çıkabilirdi.
    3- 17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı olayları için pfdk'ya yapılacak sevkler öncesi istenen seviyede algılar oluşmadı. daha büyük oynadılar.
    4- hugh dallas'ı korumak için.
    5- 1 hariç hepsi.

    bence tff kendi içinde "ciddi" bir resmi soruşturma başlatmazsa bu 5. maddedir. düşünsenize bir nevi yatak odası görüntülerin sızdırılmış. ileride bunun bir daha olmaması için önlem almayacak mısın? yoksa bundan memnun musun? kim/kimler sızdırıyor bunu? soruşturma başlatmıyorsan bu ilk maddenin değil kendini kurtarmanın peşindesindir. çünkü suçlusundur!

    edit: tff sözüm ona soruşturma açmış. ne kadar ciddiler göreceğiz. pfdk sevklerinden sonra unutulur gider bence.

    edit2: 17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı olayları o kadar net görüntülere sahip olmasına rağmen, suçlular net görünmesine rağmen 9 gündür sevkleri dahi açıklamadılar. bu soruşturma kaç yıl sürecek kimbilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın