resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 1472
    kendisiyle ilgili en büyük sıkıntı ne yapılan yatırım ne başka bir şey. yoksa tarihte ilk yanlış yatırımı biz yapmadık, son da olmayacak. sıkıntı yusuf'un sahada ışık vermemesi de değil. sıkıntı yusuf'un futbolcu olmakla ilgili hiçbir derdinin var gibi görünmemesi. biz bunu halil için diyorduk, halil'e şükrettirir. ülkesinden çıktı, başka iklime geldi, yabancılık çekiyor olabilir gibi düşünceler de vardı. adamı memleketine yolladık yine aynı.

    yani yusuf'ta hiçbir şekilde bu işe asılıyormuş, çok iyi yerlere gelmek istiyormuş, paranın hakkını vermek istiyormuş, varsa bir potansiyeli bunu gerçekleştirmek istiyormuş gibi bir hissiyat yok. hani yusuf da 17 yaşında değil yani, 21 yaşına girecek ve kendisi doğma büyüme de avrupalı. yani bizdeki gibi bir antrenman, beslenme, mantalite problemleri de yok. avrupa'da kendisiyle yaşıt futbolcular milli takımlarının en önemli futbolcuları falan olmaya başladı yavaş yavaş.

    ben geçen sene de demiştim ''kiralanmalı.'' diye. adam kiralanmayı reddetti. galatasaray kulübesinde oturmayı futbol oynamaya tercih etti 19-20 yaşında. arıza zaten burası. yusuf'a sanki barcelona tarafından denenmek yetmiş gibi tamamen ya da orada tutunamamak, seviye düşmek ağır gelmiş gibi. motive mi olamıyor bilmiyorum. potansiyeli gerçekten var mı yok mu onu da bilmiyorum ancak tek bildiğim mesele yusuf'un futbolcu potansiyeli değil şu an. yusuf başka şeyleri aşmalı önce, ondan sonra sıra gelir saha içine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın