• 3
    https://twitter.com/...KnJ_6qXKoew&s=19

    acun ılıcalı isminin galatasaray’la yan yana gelmesi rezaletini bir kenara bırakıyorum.

    bu ikili dijital medya alanında olağanüstü başarısız. dijital medya, gözleri önünde gün be gün büyürken hamle yapmadılar yıllarca.

    geç kalmış exxen hamleleri de tam bir fecaat. youtube’da tutmuş içerikleri paraya boğup bünyelerine katmaları ve tamamen şapkadan tavşan çıkartan gibi dizisi dışında boş küme. youtube’da iyi kötü izlenen içerikler de yok oldu kanal bünyesinde.

    yine parayı basıp aldıkları avrupa müsabakaları yayın haklarını doğru düzgün yayınlamayı bile başaramadılar.

    çok daha düşük bütçelerle kurulan blu tv, hatta gain dahi daha iyi iş çıkarıyor kendi sınırları içinde.

    onu geçtim, neredeyse daha yeni kurulan trt projesi tabi bile solda sıfır bırakır exxen’i.

    geleneksel medyada çok mu iyiler? bitmiş tükenmiş durumdalar. yıllardır ele gelir bir proje dahi yok ortada. masterchef, survivor, o ses türkiye temcit pilavı gibi dönüp duruyor koca kanalda. zaten bunlara olan ilgi bile azalarak yok oluyor.

    bu ikili eskiden çok başarılıydı da tükenmişlik sendromuna mı girdi peki? hiç alakası olmadığını düşünüyorum da sözlüğü ilgi alanı dışında konularla meşgul etmek istemem. sadece kısa bir not düşeyim. 2000’li yılların sonundan itibaren doğan medya, ciner, uzan, karamehmet gibi medya aktörleri siyasi kaynaklı mücadelelere tutulmuşken boş kalan meydan dolmalıydı işte. tam da adına yeni denilen türkiye’ye uygun şekilde doldurdu acun.

    inşallah yukarıda yer alan haberle bir daha karşılaşmayız da ben boşuna parmaklarımı yormuş olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın