resim
Acun Ilıcalı
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Hull City
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 789
    sahalarında kupa kaldırmamızı kendisine yediremediği için polis arabası yakan, eboue ve drogba'ya muz göstererek ırkçılık yapan, içeride dışarıda her maçta rakibi tahrik ve provoke eden leş bir camianın mensubu vasat adam. trabzonspor maçında yaşananların ülkeyi bırakın dünyanın hiçbir yerinde yaşanmadığını söylüyor. ben hayatımda bu kadar yüzsün utanmaz bir adam görmedim. bir çay içimi zaman kadar düşündüğümde bile sadece son 15 sene içinde ülkemizde olmuş daha büyük 4-5 olay sayarım. bunların da çoğu kendi taraftarının ya da camiasının köpeği olan beşiktaş jimnastik kulübü taraftarının yaptıklarıdır.
    1) 21 temmuz 2011 tarihinde kadıköy'de fenerbahçe - shaktar donetsk takımları arasında oynan hazırlık maçının 67. dakikasında fenerbahçe taraftarı sahaya akın etti. yetmezmiş gibi basın tribününe de saldırdı.
    2) 12 mayıs 2012 tarihinde fenerbahçe - galatasaray arasında oynana şampiyonluk maçından sonra tribünde ve saha dışında polis otolarının yakılmasına varan eylemler basit bir internet aramasıyla ulaşılabilir.
    3) 23 eylül 2013 tarihinde atatürk olimpiyat stadyumu'nda oynanan beşiktaş -galatasaray maçında felipe melo'nun atılmasından sonra neredeyse büyün beşiktaş tribünü sahaya indi. trabzon'da olanın 10 katı seyirci vardı içeride.
    4) süper final sezonunda beşiktaş'ın sahasında oynanan maçta beşiktaş taraftarları sahaya girip eboue'ye saldırdı.
    5) ankagücü beşiktaş maçında ankaragücü taraftarı josef'e saldırdı.
    6) kasımpaşa -bursaspor maçında o dönem bursaspor kalecisi olan harun tekin kasımpaşa taraftarı dövdü.

    ekonomik sebepler ve hayat şartlarından dolayı evde televizyon izlemekten başka bir eğlencesi olmayan 50 yaş üstü insanlara kutu açtırıp bir kamyon adamı adaya götürüp kenar mahallelerde bile göremeyeceğiniz çirkin kavgaları, hırsızlık vb. ahlaksızlıkları izleterek köşeyi dönmüş bir adam bugün kalkmış türk futboluna yön vermeye çalışıyor. utanmadan, sıkılmadan yalan söyleyerek gündemi meşgul ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın