• 98
    https://twitter.com/...Wq_vk-TmnCw&s=19

    --- alıntı ---

    suat abinin tivitinin altını okudum. iki şey söyleyeceğim.

    1) eğer zekanız, sadece instagramda güzel kızlara alev atmaya yetiyorsa ve sakız çiğnerken merdiven çıkacak beyne sahip değilseniz “laf sokma” dediğimiz “comeback” yapmayın; başkası adına utanmak zorunda kalıyoruz.

    2) kişisel taahhüt (nasıl olduğunu zamanı gelince anlarsınız) olarak da şunu söyleyeyim, bu mecrada galatasaray’ı, doğrudan veya dolaylı olarak, terör örgütü ile bağdaştırmış veya halen bağdaştırmakta olan kim varsa, her bir hesabı, sahibini, ıp adresine kadar tespit edip hukuk önünde hesap vermesi sağlanacak. uzlaşma falan olmayacak. bir sabah “ayşeciğe kaymışlar” diyeceğiz ve bilmem kaç bin dosya aynı gün ilgili savcılıklara verilecek. topluyoruz. boşuna da tivit silmeyin; eksiksiz olarak hepsi kaydedildi, hepsinin şikayet dilekçeleri hazır; toplu vermek üzere bekliyoruz.

    hali hazırda başı yananların “hesabı babam kullanmış, 3 yaşındaki kardeşim atmış” bahaneleri işe yaramadığı gibi “abidevlet memuruyum memuriyetim yanar, öğrenciyim kyk bursumu kaybederim” gibi daha evvelden gördüğümüz yalvarmalar yakarmaları da ciddiye almadık, almayacağız. dediğim gibi uzlaşma yok. onlara da acımadık zaten zamanında. “lafı ettim, yanıma kaldı” diye bir düzen yok; siz olduğunu sanabilirsiniz ama yok. haberiniz olsun.

    --- alıntı ---

    şimdiye kadar dediği şey yapılmış olsa kimse ağzını açamazdı ama yapılmadığı için böyle oldu. çok değil şöyle üç beş tanesi mahkemeye ifade vermeye gelse kimler tarafından tutuldukları besbelli olur. hadi diyelim o halde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın