• 87
    hande yener tarafından söylenen ama ondan daha çok edin dzeko ile özdeşleşen müthiş bir parça. geçen okul bahçesinde top oynayan çocuklar gördüm, gol atılınca hep bir ağızdan beni seeeeevvv diye bağırıyordu çocuklar. dip dalga geliyor, uyanık olmamız lazım.

    ya yarım saattir başlıklarda geyik yapıp duruyorum, sebebi de karabük üniversitesindeki çadlı öğrencilerin fenerbahçe'ye yaptıkları rap şarkı. abi gerçekten soruyorum siz geri zekalı falan mısınız ya? niye yapıyorsunuz oğlum böyle şeyler? mesela o kolombiyalı rap şarkısı fenerbahçe için yapılsa, sonra galatasaray taraftarı bu fener'e yapılan ya da yaptırılan artık bilemeyeceğim, çadlı öğrencilerin şarkısını paylaşsa ben utancımdan yerin dibine girerim.

    ne bileyim abi yani fenerbahçe'nin senelerdir benimsenmiş konsantrasyon gibi bir sloganı olsa ve benim takımım da bu sene götünden odaklan diye bir şey uydursa ben sizin yapacağınız ile sıçayım falan derim en hafif tabirle.

    rakibimin bir oyuncusu bir şarkı ile özdeşleşse, tüm ülke o şarkıyı söylese ben mesela bir transfer yapsam, aklıma bu fikir gelse bile hemen o fikri bertaraf ederim. tutacağı yüzde yüz garanti olsa bile bertaraf ederim. lan adamlar kopya diyecekler, güzel fikirdi ama başka şey bulmalıyım falan derim.

    siz niye böylesiniz ya sahi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın