• 130
    yorum yapacak bir olay yok ortada, her şey açık. tabii objektif olarak bakabiliyorsanız. özet geçeyim:

    trabzon-fenerbahçe maçları zaten genel anlamda gergin. taraftarlar ikinci yarıda sahaya su şişeleri ve meşale atıyor. yani standart bir derbide görebileceğiniz şeyler. zaten herhangi bir futbolcu bu sebepten dolayı yaralanmıyor. ulan bu yüzden maç iptal edilir mi? onu iptal edebilecek hakem ülkede var mı? yok. geçiniz.

    maç bitiyor, fb kazanıyor, fb'li futbolcular tribünlere sürekli olarak hareket çekiyor. hem ''olta'' hareketi, hem ''koyduk mu'' hareketi.

    sonrasında deli bir trabzon taraftarı sahaya dalıyor ama zaten güvenlik güçleri adamı etkisiz hâle getiriyor. sonrasında film kopuyor zaten. görevlilerin yere düşürdüğü adama osayi yumruk atıyor, oosterwolde çivili kramponla tekme atıyor. okuduğum avukat yorumlarına göre çivili krampon silah olarak sayılıyormuş ve aslına bakarsanız olay cinayete teşebbüs.

    sonra fb'li futbolcular işin iyice bokunu çıkartıyorlar. batshuayi falan dönerek tekme atıyor sanki tekken 3 oynuyoruz. enteresan yani.

    özet dedik de baya yazdık. okuyana teşekkürler. ortada nefsi müdafaa, meşru müdafaa falan yok. sahaya dalan taraftarları tasvip etmiyorum ama fb'li oyuncular nasıl olsa bize bir şey olmaz diyip o gazla fazla uçmuşlar. normalde çok büyük cezalar almaları gerekiyor ama yemez. kimsede o popo yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın