• 9
    öfkeleniyorum ama anlayabiliyorum. bu işte kızılacak son nokta bu adamlar. sinan mesela iyi kötü kariyerini yorumculuk üzerine kurmuş; bu yaşta işsiz kalsa adamın çoluğu çocuğu var; sıfırdan yeni kariyer inşa etmek zorunda.

    bugün, allahın her haftası kurumsal kimliği ile galatasaray'ı terör örgütü ile ilişkilendirenlere tek laf edemeyip fenerbahçeyi korumak için sıraya geçmelerine sebep olan bir söyleme zorunlulugu var. vole, reklamverenleri olmasa o maaşları veremez. o reklamverenlerin de kim olduğu belli. uğur, biraz daha ozerk takılabiliyor ve ona da bir damla muhalif laf ettiğinde o malum reklamverenler tarafından fonlanan sözde gazeteci özde troller nasıl belaltı vuruyor görüyoruz.

    muhtemelen kendi aralarında hobit ahmet'e ve türevlerine bizden daha çok sövüyorlar. ama kimse arkasında destek olmadan böyle bir örgütle savaşamaz. galatasaray camiasının önde gelenleri ne zaman bu suç örgütüne karşı topyekün bir mucadele başlatır, bu adamların konuşma rahatlığı artar. gerçek dünya ile yüzleşmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın