• 1
    hüseyin görkem isimli bir taraftarın maça ve gündeme dair yorumlar yaptığı, galatasaraylı bir youtube kanalı.

    haftalık gündeme dair ve futbol maçları sonrasında tek kişilik yayınlar açmakta ve bazen konuk alarak bazen monolog olarak değerlendirmeler yapmakta. kanalı bu sezon takibime aldım geçmişini çok bilmiyorum; bu sezon takip ederken fikrine katılmadığım bir çok konu da oldu fakat saygı sınırları çerçevesinde sakin sakin yorum yapmaya özenmesi sebebiyle youtubedaki ana akım içerikleri tükettikten sonra kendisini de izlemeye başladım.17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı sonrasında en çok hemfikir kaldığım yorumları ise kendisi yapmıştır.

    trabzon taraftarlarının aşırı tavırlarını eleştirmesi gerektiği gibi eleştirirken, başta jayden osterwolde ve bright osayi samuel'in de yaptıklarının cezasız kalmaması gerektiğini açıkça söylemiştir.

    bunlar yanında livakovic gibi olayın gerçek mağdurlarını da ayırmayı bilmiş, sırf fenerbahçeli o da ceza alsın ya da beter olsun gibi bir tutum da takınmadan veya trabzon bu kadar saçma şey yaptıktan sonra fenerbahçelileri eleştirmek etkileşim kaybettirir gibi bir kaygıya girmeden çok doğru tespitlerle gündemi takip etmektedir.

    yayınları henüz diğer yorumcular kadar izlenmemekte, takip etmek isteyen arkadaşlar olursa kanalın linkini aşağı bırakıyorum:

    https://youtube.com/@HGSpor?si=9z8r6rZPqQhNJ3fF
App Store'dan indirin Google Play'den alın