• 1
    galatasaray taraftarı komedyen.

    ayrıca halihazırda markaj isimli youtube kanalına, turgut uç isimli ve fenerbahçeli bir yayıncı ile birlikte diyojen isimli bir program üretmektedir.

    eskiden diyojende bir de sonat ışık isimli beiktaşlı bir yayıncı daha vardı o ayrılmış.

    kendileri yaptıklar programda defalarca kere şaka yapmak amacında olduklarını ve dolayısıyla gündeme dair konuştukları olaylarda "ama o olay öyle olmamıştı, aslında şu şekilde oldu" şeklindeki geri bildirimleri dikkate almadıklarını defalarca belirtmişlerdir. bu yaklaşımlarını aşırı saygı duymakla, kendisi özelinde birden fazla kere stand uplarına gidip çok keyfi aldığımı da belirtmek isterim.

    normalde yanlış ifadelerine ilişkin geri bildirimleri dikkate almasalarda 10.03.2024 tarihinde yayınlanan bölümlerinde trabzon maçında yaşanan olaylar sebebiyle normalde olduğundan daha ciddi şekilde programa başlamış ve kısmen haklı tribün eleştirilerinde de bulunmuştur.

    fakat bu entry'i yazmama sebep olacak şekilde, fenerbahçe taraftarının trabzon taraftarına nazaran daha olgun bir taraftar olduğu, sahalarında şampiyonluk dahi kutlandığı gibi bir anlatıma düşmüş ve trabzon taraftarına fenerbahçe taraftarını örnek gösrermiştir.

    sonrasında biraz daha izleyip programı kapattım zaten, devamında tekzip ettiyse kendisinde özür dilemekle birlikte belirtmem gerekiyor ki; fenerbahçe taraftarı sahaya girmek konusunda türkiyenin en sabıkalı taraftarlarındandır. şampiyonluk kutladığımız maçta maç sonunda stadyumu yakıyorlardı ve eğer tribün boşaltılmasa o maçta şampiyonluk kutlanamayacaktı. o maçta hiç bir galatasaraylı futbolcu bright osayi samuel veya jayden osterwolde gibi güvenlik güçlerinin tuttuğu taraftarlara gidip saldırmak gafletinde de bulunmamıştı, ona rağmen polis arabalarının yakıldığı, benzinliklerin ateşe verildiği bir gece yaşandı kadıköyde.

    kendisi trabzon taraftarını eleştirebilir fakat bu eleştiriyi fenerbahçe taraftarını örnek vererek yapması tamamen saçmalık. ya ben zaten şaka yapıyorum futbol konuşmuyoruz biz gibi bir savunma da yapmaması gerekmekte çünkü açıkça bunun ciddi bir eleştiri olacağını da söylemiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın