• 147
    haluk yürekli'nin söylediğine göre tff bugün saat 13.00'da yapacağı toplantıyla süper kupa'nın ertelenmesini oylayacakmış.

    ben size olanları söyleyeyim;
    normalde dün açıklanması gereken pfdk sevklerinin açıklanmama nedeni bu toplantıyı beklemekti. çünkü bu toplantı sonucunda erteleme çıkacak ve fener'in istediği olacak.
    birkaç gün sonra da pfdk sevkleri açıklanacak ve oosterwolde, osayi gibi oyunculara da sevk yapıldığı açıklanacak. aynı zamanda trabzonspor da doğal olarak saha olayları yüzünden sevk edilecek.
    eğer tff, süper kupayı erteleme düşüncesinde olmasaydı yukarıda ismini saydığım oyuncuların sevklerini hayatta yapmazdı. yani fener'e sus payı olarak bu maçın ertelenmesini verecekler. trabzonspor'a da yukarıda ismini saydıklarım ve beraberindeki kişilerin sevkleri sus payı olarak kullanılacak.
    peki ya galatasaray?
    maalesef ki en zararlı takım çıkacak. nedeni de tamamen pasif yönetimdir. zaten başkanın dünkü açıklamaları buna en büyük örnektir. süper kupayı resmen riske atıyor; hatta elinin tersiyle itiyor.
    bak mesela,
    7 mart 2024 royale union saint gilloise fenerbahçe maçını kazanan fenerbahçe, 3 gün sonra ligin son sıralarındaki takımlarından biri olan pendikspor'a karşı* zar zor hakem yardımıyla kazanıyor. rakibe verilen 2 kırmızı kart+kazandıkları penaltı olmasa puan kaybedeceklerdi. 4 gün sonra usg maçını* kaybettiler. usg maçından tam 3 gün sonra da trabzonspor maçını* zar zor hakem yardımıyla kazandılar. eğer djiku'ya kırmızı kart verilseydi, ts kazanabilirdi. onu da geç, fb'nin 3. golünden önceki faul verilseydi, fb yine puan kaybedecekti.

    düşünün işte,
    10 günde 4 maç yapan fb, neredeyse hepsinde takılacaktı ama hakemler izin vermedi. eğer karşılarına birazcık dişli bir takım gelseydi elek olurlardı.
    işte o dişli takım bizdik. süper kupa maçından önce de, sonra da bir sürü maça çıkıp yorgun düşecek olan rakibimizi elek etme fırsatını elimizin tersiyle itiyoruz. diğer bir deyişle, pasif ve korkak yönetimimiz olduğu için ekmeğimiz elimizden alınıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın