resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3887
    adab-ı muhaşerat hassasiyeti yüksek başkan.

    gündem içerisinde kaybolmasını istemediğim ince bir nüans fark ettim. 17 mart 2024 kasımpaşa galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamalar bende içinde yanardağlar patladığı ama bir sebepten dolayı konuşamadığı intibası uyandırdı. ve sonrasında 19 mart 2023 tarihinde dursun özbek'ib yaptığı açıklamalar bunun sebebini gayet net anlattı.

    --- alıntı ---

    ... galatasaray olarak, gerginliği tırmandıracak bir söylem içinde artık hiçbir zaman olmayacağız.

    --- alıntı ---

    bu sözlerinin üzerine bir de süper kupa tarihinin değişmesi ihtimaline çanak tutması gösteriyor ki başkan ''aman tadımız kaçmasın ali rıza bey'' minvalinde bir bakış açısı ile ellerini ovuşturarak seçimi beklemek niyetinde. erden başkan da alçakgönüllü bir adam olmasından mütevellit asla onun sözünü yerde bırakmıyor. ama gönlü de razı değil belli. adam yukarıda bahsettiğim açıklamaları yaparken oruç ağzıyla tansiyonum yüksek gelmesin diye sürekli sesini inceltti kelimeleri yuvarladı.

    bizim arsızlara, hırsızlara, aymazlara, kayırılanlara, tescilli şikecilere, ne kadar güçlü olursa olsun şımarık rakip takım başkanlarının gönlünü etmeye bırakın bir kupadan vazgeçmeyi verecek 1 puanımız bile yok.

    bu sezon seçim sezonu diye bazı şeylere göz yumarsan sakın bu camianın karşısına aday olarak bir daha gelme dursun özbek .

    bize haksızlıklarla dişe diş mücadele edebilecek kabiliyette, üstelik prangaları * olmayan bir başkan * lazım.

    taraftarın son sözü de bu olmalı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın