• 196
    mumkun degildir. tamamen blöftür. 4 adet futbolcusu minimum 5'er mac ceza tayiniyle disiplin kuruluna sevkedilecek. sevkedilmek zorunda. yoksa sonraki olaylarin önünü alamazsin.

    yoksa bir futbolcuya küfreden bir taraftar, o futbolcu tarafindan tribunden asagi cekilerek ağzı yüzü dümdüz edilir, kimse de ses edemez.

    josef de souza takim arkadasini korumak amacli sahaya giren taraftari engellemek amacli yere indirdiginde verilen ceza da haksizlikla anilmis olur.

    ne pfdk kalir, ne tff ne kurullar ne baska birsey. oyle kolay degil bu isler. aman oyuncularim ceza alirsa ligden cekilirim tehdididir ve arkasi boştur. bu tuzaga dusmemesi lazim mevcut kurulun.

    kolay mi o kadar, son 10 yildir sampiyonluga bu kadar yaklasmisken, takımı ligden cekecek oyle mi? yaparsa bir 10 yil daha sampiyon olamaz. bu apacik ortada. kumar bile degil. gidip bir tomar parayi abi ben nasılsa kaybedecegim buyrun bu para bana batti diyerek elden kasaya teslim etmek aptalligindan farki yoktur.

    o sebeple basta sozluk yazarlarimiz, sonrasinda da burayi okuyan renktaslarimiz ve son olarak tum taraftarlarimiq birlikte sosyal medyada lafi sozu gecen galatasaraylı yorumcularin, bunun tamamen bir blöf olduğunu bas bas bagirmasi lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın