resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10790
    sözleşmesinin uzatılmaması hala anlamsız. ayrıca şuan galatasaray futbol takımına uygun nadir hocalardan biridir fakat dünkü maç kendisine yazar mı ben emin değilim. *

    öncelikle kaan ayhan’ı artık aurier’in dönüşüyle birlikte değiştirmesi gerekiyor. kaan ayhan’ın performansıyla alakalı olduğundan veya sevmediğimden söylemiyorum bunu oyuncu ameliyat olmalık durumda oynamamalı. oyuncu zaten yavaş bir oyuncuyken sakat halde top kontrol edecek durumda bile olmuyor.

    dün zaten daha defansif bir oyuncu olan ouanes’in bölgesini barış alperle kapatabilirdi diye düşünüyorum. evet anahtarın presi kırmak olduğu bir maçta barış alper’e uzun vurmak bir plan ama kaan’ın işlevsizliği bana göre daha büyük problemdi çünkü barış alper çok yalnız kaldı hücum anlarında. karşı takımın kanat ve bekleri ise sürekli bindirdi.

    bir diğer konu ise formsuz oyuncuya formayı ısrarla vermesi ve maç içinde 60-70 dakika kötü oynamasına rağmen sabretmesi. milli ara dönüşü forma adaletini sağlmak için zaha’yı ilk 11’e monte edip bakın öyle 1 maç oynadı ilk 11 kötü oynadı zaha kulübeye çekeyim yapılırsa yine kaybederiz. hem zahayı kaybederiz hem keremden maksimum verim almayı. çünkü 1 maç ilk 11 başlattığın oyuncu kötü oynuyor ve diğer hafta yedek kulübesine geçiyorsa orda forma rekabeti oluşmaz.

    ayrıca dün yaptığı değişiklikler bence 45’te gelseydi emin olun daha rahat bir maç izlerdik. devrede kaan yerine barış, kerem yerine zaha geçmeliydi. ben maçın büyük kısmını sonradan giren bireysel oyuncu performanslarına yazarım. zaha orda penaltı + kırmızıyı almasa çok başka şeyler konuşuyor olurduk.

    milli ara tatili umarım iyi gelir hem kendisine hem takımına. eli geri dönen oyuncularla biraz daha kuvvetlenecek hocamın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın