resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10789
    galatasaray futbol takımı hocası. geçen bir haber vardı dursun özbek tekrar seçilirse hocayla devam edecek diye. güldüm. dursun özbek seçilmez, başka biri seçilirse, şu kurulu düzeni bozup yeniden kıta keşfine mi çıkacak yani? böyle saçma sapan şey mi olur? koca koca insanlar, kurulu düzeni bozup bizi yine geçmiş yıllardaki kahır dolu zamanlara geri döndürmezler umarım.

    her neyse ben bu yüzden gelmedim hocanın başlığı altına.

    hocam sana ve yardımcılarına bir üniversitem olsa, getirtip taktik dersi verdirip, istediğiniz parayı da verirdim size.

    kasımpaşa maçı sana yazar, sana helal olsun. yaptığın değişikliklerle oyunu getirdin. penaltı sonrası dedim ki; kısmet değilmiş, bu maç olmayacak belli ki, dönmeyecek, ayağımıza kadar gelmiş şansı canımız ciğerimiz de atamadı. müptezel aytaç olmayacak golü atar, kırmızı gelir, penaltı kaçar falan, hiç olmazsa üzüntümün seviyesini azaltacak işler aradım durdum.

    lan peşine çatırt diye kafayı koyunca vay arkadaş dedim ne oluyor. toreira'nın çıkışına kendisi gibi ben ben de anlam veremedim ama dedim ki hoca nasılsa kaybedecek bir şey kalmadı, hücumcuları sokup son 20 dakika ceza sahasının içinde oynarım topumu diye düşünmüş olacak ki, ziyech uzaklardan bıraktı aşkımızın kafasına, o da en doğru bildiği işi yaptı.

    hasılı benim güzel hocam; bir çiçeği sevinirken ürperebiliyoruz çünkü bakıyorum ki sen 6 tane attıktan sonra bile kara kara düşünürken, aslında ne düşündüğünü daha iyi anlıyorum. bu takımı daha iyi nasıl işletirimi düşünüyorsun biliyorum.

    o güzel aklın benim şu dar, sıkıntılı zamanlarımda seninle iyi geçiyor. sağ olasın. sağ olasın, sen ve çocuklar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın