resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1488
    (bkz: 17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı)

    maçı trabzonspordan alıp şikecilere verdiği doğrudur. penaltı pozisyonunda verilmeyen kırmızı kart, üçüncü gol öncesi bariz faul. mesele bunu neden yaptığı?

    bir süredir 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçında galatasaray lehine hata yaptığı algısı yaratılmıştı, hafta içi de ali koç isimli müptezel şahıs, kendisini okan buruk'un arkadaşı diye basının önüne attı. işte tüm bunların bedelini ödedi dün akşam. verdiği ya da vermediği pozisyonlarla adeta, "ben okan buruk'un arkadaşı değilim, galatasaray'a haksız puan kazandırmadım" diye haykırdı. bu adamın sorunu bu işte. yaptığı doğru hakemliğin bile arkasında durabilecek cesareti, dirayeti ve omurgası yok. çok kolay etki altına giriyor ve yanlış işler yapıyor. yıllar sonra saraçoğlunda kazanamama serisini sonlandırdığımız maçı bu arkadaş yönetmişti, çok da iyi yönetmişti. ancak sonrasında yapılan algılara teslim oldu, baskıyı yedi ve yaptığı iyi hakemliğin arkasında duramadı. 2020-2021 sezonunda ankara'da oynadığımız 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçıında, bir penaltı bir de kırmızı kart uydurarak maçı bizden alıp ankaragücüne vermişti. o sezon tek golle giden şampiyonluğun vebali biraz da kendisinin boynundadır.

    uzun lafın kısası, bir an evvel hakemliği bırakması kendisi için en iyisidir. çünkü bu yaştan sonra yaptığı işlerin arkasında durabilecek bir karakter oluşturması zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın